Kecske: RECEPT - Kecskesajtos kifli

Szeretettel köszöntelek a KECSKE klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1060 fő
  • Képek - 529 db
  • Videók - 12 db
  • Blogbejegyzések - 47 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 2 db

Üdvözlettel,

KECSKE klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a KECSKE klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1060 fő
  • Képek - 529 db
  • Videók - 12 db
  • Blogbejegyzések - 47 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 2 db

Üdvözlettel,

KECSKE klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a KECSKE klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1060 fő
  • Képek - 529 db
  • Videók - 12 db
  • Blogbejegyzések - 47 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 2 db

Üdvözlettel,

KECSKE klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a KECSKE klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1060 fő
  • Képek - 529 db
  • Videók - 12 db
  • Blogbejegyzések - 47 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 2 db

Üdvözlettel,

KECSKE klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu


Hozzávalók

Tésztához:

  • 1 kg liszt
  • 1 kocka élesztő
  • 1/2 l tej
  • 2 dl étolaj
  • 1 tk cukor
  • 1 ek só

 

Töltelékhez:

Kb 3/4 kiló kecskesajt

szükség esatén tejföl

ízlés szerint zöldfúszer

 

Elkészítés:

Az élesztőt megfuttatjuk a 1/2 l langyos, cukros tejbenm összedolgozzuk a többi hozzávalóval, és 1/2 órát pihentetjük. Közben a kecskesajtot lereszeljük, vagy felaprítjuk és még villával összetörjük.Ha nagyon száraz adhatunk hozzá kis tejfölt. Ízlés szerint ízesíthető petrezselyemmel, kaporral, bazsalikommal.
A tésztát 4 egyenlő részre osztjuk. A cipókat kb. 1/2 cm vastag kör alakra nyújtjuk. A köröket 16 egyenlő körcikkre osztjuk. Az íves részébe rakjuk a tölteléket. A körcikk csúcsa felé feltekerjük kifli alakúra. Tetejét felvert tojással lekenjük, és szezámmaggal megszórjuk.
Margarinnal kikent tepsibe rakjuk, és ott még 1/2 órát kelesztjük.Előmelegített sütőben kb fél órát sütjük.

Címkék: kecske kifli konyha recept sajt süt tipp

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu